A nagy meglepetést okozó 2020-as negyeddöntőig tartó menetelése után, Martina Trevisan újra megpróbálkozik a francia Grand Slam elődöntőjébe jutni.

Martina Trevisan (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

Az olasz játékos (WTA 59.) újra elkapta a fonalat a lassú borításon és ezúttal talán még jobban mint 2020-ban tette, mivel idén Rabatban megszerezte az első WTA bajnoki címét. Megnyert meccseinek sorozatát a Roland Garroson folytatta és jelenleg kilenc egymás után megnyert meccsnél tart. Bár nem kicsinyít érdemein, meg kell említeni, hogy ezalatt a futama alatt, az amúgy is hullámvölgyben lévő Garbine Muguruza elleni Marokkóban szerzett győzelmén kívül, nem volt élvonalú ellenállásban része. Párizsban még nem veszített játszmát, a nyolcaddöntőben Aliaksandra Sasnovichot búcsúztatta 7-6, 7-5-re.

Ezt a sorozatot Leylah Annie Fernandez (WTA 18.) próbálja megszakítani az utolsó nyolc között, aki az előző fordulóban Amanda Anisimova ellen borította a papírformát három játszmában (6-3, 4-6, 6-3). Bár nem remekelt a felvezető tornákon, a kanadai lány egyre jobb formát mutat Párizsban még akkor is ha legutóbbi két meccse három játszmás volt és jó esélye van pályafutásában először a Roland Garros elődöntőjébe jutni.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

május 31., kedd

Tipp Játék hendikeppel Fernandez, Leylah Annie -2.5 @ 1.71

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.30., 18:04.