Volt mit jegyzetelnie Stefanos Tsitsipasnak a napokban, mivel ha nem talál ki valamit aminek segítségével borítsa a papírformát, akkor egymás után a harmadik egykezes fonákkal rendelkező játékos lesz, akit a fő esélyes, Carlos Alcaraz búcsúztat.

Stefanos Tsitsipas 110
Stefanos Tsitsipas és Carlos Alcaraz Grand Slam-tornán a 2021-es US Openen csaptak össze és a spanyol játékos a döntő szett tie-breakjében nyert. (Fotó: Victor Velter/Shutterstock.com)

Első igazi erőpróba vár a 2021-es görög döntősre (ATP 5.) az idei francia Grand Slamen. Bár csak Jiri Vesely ellen, az első fordulóban veszített játszmát a negyeddöntőig, nem a legszínvonalasabb ellenállást kellett félrelökje menetelése során. Hiába van súlya Roberto Carballes Baena és Diego Schwartzman neveinek, az utóbbi időben játékszínvonaluk nem emelkedett hírnevük magaslatára, így simán kikaptak a volt ATP-világbajnoktól. A nyolcaddöntőben sem kellett különösebb izgalmakat átéljenek rajongói, mivel Stefanosnak még két órára sem volt szüksége, hogy a selejtezőkből érkező Sebastian Ofnert verje.

Minden megspórolt erejére szüksége lesz viszont a folytatásban, mivel a torna legesélyesebb játékosa nagyon magabiztosnak tűnik. Bár ő is veszített egy játszmát Taro Daniel ellen a második fordulóban, azután könnyedén ejtette ki Denis Shapovalovot és Lorenzo Musettit is. A jelenlegi játékformája mellett, Carlost a Stefanos elleni mérkőzéseinek mérlege is esélyesebbnek mutatja. Négy mérkőzésből, négyet pipált ki és ezekből két összecsapás salakon zajlott (Barcelona 2022, 2023).

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán.

június 06., kedd

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.72

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 5. 6:27 UTC.