Kiosztott mindenkit, elárulva érzi magát, és ezzel valószínűleg véget is vetett második manchesteri időszakának a portugál támadó!

Interjút adott Piers Morgannek a 37 éves világklasszis, amiből néhány részlet kiderült, többek között a klubhoz való viszonyáról is beszélt. "Elárult a Manchester United engem, elárulva éreztem magam, mindenért hibás lettem, több ember sem akart már a klubnál látni. Ezt már az előző szezonban is éreztem. Nem tisztelem Ten Hagot, mert ő sem tisztel engem. Ha nem tisztel valaki, én sem fogom tisztelni" - mondta Ronaldo.

Nem csak az aktuális vezetőedzőre tért ki, a múltba is visszatekintett Ralf Ragnickra. "Hogy lehet valakiből a Manchester United főnöke, ha nem is irányított még csapatot" - fejtegette véleményét az utolsó világbajnokságára készülő játékos. Lehet azért vicces része is a szerdán és csütörtökön adásba kerülő teljes interjúnak, hiszen Rooney kritizálására, reméljük poénból ezt válaszolta. "Nem fogom azt mondani, hogy jobban nézek ki nála, ami egyébként igaz lenne". Mindezek után fogja magát Ronaldo, és elutazik a világbajnokságra

Ronaldo góljainak száma a világbajnokságon:

2.5 felett - 1.75  2.5 alatt - 1.95

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.14., 09:00.