Szerződésében állítólag van egy záradék, mellyel ez sikerülhet neki!

Úgy tudja a spanyol Marca napilap, hogy Cristiano Ronaldo olyan szerződést kötött az új szaúdi klubjával, ami kiterjed a Newcastle United teljesítményére. Egész pontosan arról van szó, hogy ha a Szarkák kivívják a Bajnokok Ligájában való indulás jogát, akkor az ötszörös aranylabdás kölcsönbe átkerülhet az angol klubhoz.

Ez egy olyan záradék jelenlegi csapatával, az Al-Naszrral, mely biztosítja számára a Bajnokok Ligájában való szereplés lehetőségét. December 30-án írt alá új munkaadójához egyébként, amennyiben hihetünk a híreknek, a magas bérigény miatt nem jött össze számára európai top klub. Ha valóban létezik ilyen záradék, akkor még lehet látjuk Ronaldót a BL-ben, ami egy róla szóló vadászterület!

A portugál támadóhoz fűződik a legtöbb gól a Bajnokok Ligájában (140), a legtöbb mesterhármas (8), a legtöbb mérkőzés (183), a legtöbb gól az egyenes kieséses szakaszban (67) és a legtöbb gól egy idényen belül (17), tehát nem lehetetlen egy ilyen záradék. Mivel a Newcastle is szaúdi kézen van, ráadásul egészen jól szerepel a jelenlegi idényben, még akár lehet is valami a dologból.

Első 4-ben végez a Newcastle - 2.00

Az írásban közölt szorzó a bet365-től származik, és 2023. január 3-án volt érvényben 8:00-kor.