A szigorú szabályok betartása mellett, a közönség is hiányozni fog a Marshall Arénából, viszont az online közvetítésnek köszönhetően így is sokan kíváncsiak lesznek a legjobb sznúker játékosok összecsapásaira.

A június 1-11. között megrendezett versenyen az induló játékosokat 4-es csoportokba osztották, s minden nap 2-2 csoport mérkőzéseire fogadhatunk. A csoportgyőztesek jövő kedden, illetve szerdán (június 9-10.) folytatják a tornát, majd csütörtökön (június 11.) jön a döntő.

Partnerirodánknál, az Unibetnél számos fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre. Azon kívül, hogy minden egyes mérkőzésre fogadhatunk, lehetőségünk van megtippelni a csoportgyőzteseket, illetve a torna végső győztesét is. Utóbbira a legnagyobb esélye a brit Judd Trumpnak van, őt követi Neil Robertson, illetve Ronnie O'Sullivan.

Snooker Championship League - Top8 esélyes a végső győzelemre

Judd Trump már hétfőn délután képernyőre kerül, első ellenfele David Grace lesz, Ronnie pénteken kezd Kishan Hirani ellen, míg Robertson vasárnap ragad ütőt, leghamarabb Ashley Carty ellen.

Amennyiben mind a három fenti játékos győzelmére fogadunk az első mérkőzésükön, akkor majdnem megduplázzuk tétünk, pontosabban 1.911-es szorzót kapunk.

Kövesd élőben az Unibeten

A Snooker Championship League mérkőzéseit élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Tudtad?
Ha általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához és feltöltöd számlád, akkor a kecsegtető kezdőbónuszok mellett, egy 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz.
További részletek