A cumi jó dolog, csak a korosztály nem mindegy.

Szerdán nem várt vereséget szenvedett az Inter együttese az olasz bajnokság 6. fordulójában, mely vereséget szombaton a Salernitana vendégeként szeretne feledhetőbbé tenni.

Fogadásfokozó:

Hakan Calhanoglu gólt szerez a 16-oson kívülről

11.00    12.00

Inter - Inter (félidő/játékidő)

2.10    2.20

A hétközi fordulóban az Inter is megtapasztalhatta, hogy a Sassuolo Juventus elleni sikerét nem a galambok pottyantották össze, ugyanis Simone Inzaghi gárdája hazai pályán maradt alul Domenico Berardiékkal szemben. A zakó azért is lehet különösen fájó a Nerazzurrinak, mert így néhány pontos listavezetői előnye már csak a múlté.

A Salernitana a liga gyengébb csapatai ellen sem ment sokra az első hat fordulóban, a megszerezhető 18-ból mindössze három pontra futotta, azt is döntetlenekkel érte el. Az Inter ellen sem sok esélye van a csapatnak, már az csodaszámba menne, ha szorosan tudná tartani az eredményt.

Tippek, vélemények?

Szombati mérkőzések:

szeptember 30., szombat

Salernitana - Inter Stream

A szombat esti Salernitana - Inter találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!