Az ásó kikészítve, de még elkerülheti a temetést a Sampdoria. 

A Sampdoria - Inter összecsapással zárul hétfő este a Serie A 22.fordulója. 

Az elmúlt hetekben csak a boldogtalanság jeleit lehet látni a genovai Luigi Ferraris stadion nézőterén helyet foglaló szurkolók arcain, amit a Blucerchiati eredménytelensége idézett elő. A kikötővárosi csapat 21 forduló alatt mindösszesen 10 pontot gyűjtött, ami épp csak arra elég, hogy ne a tabella légvégén álljon. A  veszély csillapításához hatalmas fellendülésre lenne szükség a tavaszi fordulókban, különben a következő szezon nevezési költségét nem az első osztály tarifája szerint kell majd rendeznie.

Megnyert milánói városi rangadó után érkezik az Inter Genovába, ahol toronymagas favoritja a Samp elleni ütközetnek. A nyersanyag Simone Inzaghi kezében van, aki ha jól variál, nem fog csalódást okozni a fekete-kék szimpatizánsoknak.

Ha tippelnél a mérkőzésre, de még nem tudod, hogy mit, akkor nézz be a Sportfogadó suliba, ahol nagyon sok remek ötletet fogsz találni. 

Hétfői mérkőzések:

február 13., hétfő

Sampdoria - Inter Stream

A hétfő esti Sampdoria - Inter találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!