Úgy hírlik, hogy a WWE szórakoztató cég, melynek fő foglalkozási köre a pankráció, érdekelt lenne egy együttműködésben az amerikai teniszezővel.

Állítólag, a WWE elnökének, a híres Vince McMahonnak lánya az amerikai játékos szereplésére vágyik majd a teniszezői pályafutásának befejeztével. A 23-szoros Grand Slam-győztesnek a reflektorfény itt is biztosított lenne, mivel a női pankráció egyre nagyobb érdeklődésnek örvend mostanság. Serena amúgy is a nemek közti egyenjogúság erélyes hangoztatója, úgyhogy ennek új kifejezési módját találhatja meg a ringben.

Első látszatra, megvannak az adottságai az új mesterséghez. Mondhatjuk azt, hogy nem sokan szeretnének azoknak a teniszbíróknak a helyében lenni, akik egy elégedetlen Serenával szemben kell kitartaniuk igazuk mellett. Bicepszeinek látványa egy olyan gondolatmenet forgatókönyvében, amelyben ezek nem teniszütőt lódítanak, biza elbátortalaníthat sok esetleges ellenfélt.

Amíg Serenát, cifra pankrátor mezben, duzzadó izmokkal lesz alkalmunk látni, addig inkább a kiváló teniszezői pályafutására koncentráljunk. Habár ebben az eseménydús 2018-s idényben már nem lép pályára, a következő idény egyik legjobb játékosának ígérkezik ismét. Például, a bukik szerint, Serena a legesélyesebb játékos a 2019-s Ausztrál Open megnyerésére 5.25-s szorzóval. Arról pedig semmiképp ne feledkezzünk meg, hogy habár Serena részvétele nélkül, de az idei szezon még kis ideig folytatódik. Mumbai és Zhuhai ad otthon az e heti tornáknak, amelyek várják a rajongókat és fogadni kedvelőket.

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.31. (11:21).