Egyetlen dolog biztos a mérkőzéssel kapcsolatban, ami pedig nem más, minthogy mindkét félnek nagy szüksége van a pontokra.

Mint minden fordulóban, a mostaniban is fel van adva a lecke az Inter Milan együttesének, amely szombat este a Verona csapatát fogadja a Giuseppe Meazza stadionban.

A Simone Inzaghi vezette fekete-kékek legutóbb az újonc Monza otthonában léptek fel, ám az előzetesen várható három pont bekebelezését nem sikerült teljesíteni, hiszen csak 2-2-es döntetlent ért el a gárda. Egyelőre ez még nem tragédia, sokkal inkább lehet majd az a végelszámolásnál, mikor az elbukott pontok utáni sóvárgás veszi kezdetét. Épp ezért, a Verona ellen kötelező lenne a kisiklásból győztes pályára állni, ami valamelyest nyugtatólag hatna a csapat játékosaira.

A Verona az olasz élvonal leggyengébb csapatai közé tartozik, legalábbis a bajnoki tabellán elfoglalt helyezéséből erre lehet következtetni. Épp ezért óriási hiba lenne lebecsülni a kiesés ellen küzdő csapatot, amely vélhetően minden erejét összeszedve igyekszik majd megnehezíteni a bajnoki címre pályázó hazaiak életét.

Tippek, vélemények?

A Serie A szombati mérkőzései:

január 14., szombat

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-13, 06:00

  Fogadj és nézd élőben!