Nyernie kell a Faliéknak, hogy az utolsó két fordulóban még életben maradjon a csapat bennmaradási reménye.

Nincs irigylésre méltó helyzetben a Cadiz együttese, amely szerda este a Sevilla vendégeként győzelmi kényszerben lép pályára a LaLiga 36. fordulójában. 

A kalózok a 20 csapatos liga 18. helyéről szeretnének elmozdulni, ami a kiesés elleni küzdelemben megnyugvást hozna a csapat életében. Ahhoz viszont, hogy ez megtörténjen nem lesz elég egy esetleges Sevilla elleni győzelem, mivel a 17. helyen álló Celta Vigo öt pontos előnye elég jelentősnek tűnik. Ezzel egyelőre nem szabad foglalkoznia a sárga-kékeknek, csakis arra kell törekedniük, hogy a hátralévő három fordulóban a lehető legtöbb pontot gyűjtsék be. 

A házigazda akár már be is fejezhetné a bajnokságot, a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekre már nem érhet oda, ahogy hátrafelé sem kell nézegetnie.

A 36. forduló szerdai programja:

május 15., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.84
Sevilla nyer -1.5 hendikeppel  3.50
Cadiz nyer vagy döntetlen  1.89

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    4.75
Cadiz nyer -0.5 hendikeppel   3.95
Gólok száma 2.5 felett  2.04

Sevilla - Cadiz Stream

A szerda esti Sevilla - Cadiz találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Sevilla - Cadiz  élő közvetítés!

Borítókép: Fali (Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock.com)