Kevesebb, mint 2 hónapot kellett várni egy újabb spanyol klasszikusra, a fővárosiaknak pedig megadatik a lehetőség, hogy visszavágjanak a januári szuperkupás bukásért.

Ez nem a legfrissebb El-Clasico bemutatója.
Olvasd el a legfrisebb Barcelona - Real Madrid cikkünket.

Az előjelek azt mutatják, hogy erre igenis nagy esélyük van, mert amellett, hogy a katalánok picit elfáradtak (ha fogalmazhatunk így), még egy kulcsfontosságú játékosuk is kidőlt, viszont mivel oda-visszavágós rendszerben rendezik az elődöntőket, így az FC Barcelona célja még vereség esetén is, hogy ez minél kisebb arányú legyen, bár kételkedünk abban, hogy bármely e két csapat közül valaha úgy menne ki a pályára, hogy a vereség ott motoszkálna a fejükben, főleg nem egy El Clásicón.

A katalánok már csak a hazai küzdelmekre koncentrálnak

A Real Madrid a szuperkupa döntőjében elszenvedett vereség (3-1-re nyertek a katalánok) után aránylag jól teljesített, kivéve a Mallorca ellen elveszített bajnokit, valamint a városi riválissal való küzdelmeket, ahol előbb csak hosszabbítás után sikerült legyőzniük az Atléticót a spanyol kupa negyeddöntőiben, míg az elmúlt hétvégén 1-1-es döntetlent játszottak a Bernabéu-on. Nemzetközi szinten klubvilágbajnokok lettek, majd a Bajnokok Ligájában kiütéses győzelmet arattak a Liverpool otthonában, így komfortosan várhatják az összecsapás visszavágóját.

Velük egy picit ellentétben az FC Barcelona sorban nyerte a bajnokikat, és a spanyol kupában sem akadtak gondjaik, csupán a legutóbbi fordulóban történt egy kis baki, ugyanis kikaptak attól az Almeriától aki egy hármas vereségi sorozat után állt ellenük pályára. Ettől eltekintve a jó idei kezdés miatt vezetik az aktuális La Ligát, előnyük pedig jelentős (7 pont a Real Madriddal szemben). Az európai kupaszereplés viszont nem sikerült jól, ugyanis a hazai 2-2-es döntetlen után kikaptak a Manchester United otthonában, így kiestek az Európa Liga küzdelmeiből. A cél így a bajnokság és a kupa megnyerése maradhat számukra.

Mélyrepülésben a hazaiak oddsa

március 02., csütörtök

Ami a jelenlegi meccsüket illeti, az odds-mozgásokból is látszik, hogy valami nincs rendben a katalánoknál. Persze, aki napi szinten követi a sporthíreket az már tudja, hogy Lewandowski a legutóbbi bajnokin lesérült, így a katalánoknak az első számú csatáruk nélkül kell pályára lépniük. Eredetileg az Unibeten 2.55-ös szorzót kínáltak a Real Madrid első körös győzelmére, ez e cikk írásakor pedig már csak alig 1.90.

Ugyancsak sérült katalán oldalon Dembélé, valamint Pedri, míg a Real Madridnál elméletileg Alaba és Mendy fogja kihagyni a találkozót. Egyedüli pozitív hír a Barcelona rajongóinak az Ansu Fati visszatérése lehet.

FC Barcelona kerete

Xavi a következő játékosokra számít a csütörtöki kupameccsen: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Gavi, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón és Estanis

Real Madrid kerete

Ancelotti kerete a találkozóra: Courtois, Lunin és Luis López (kapusok), Carvajal, E. Militão, Vallejo, Nacho, Odriozola, Lucas V. és Rüdiger (védők), Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Tchouameni és D. Ceballos (középpálya), Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Rodrygo, Mariano és Álvaro (csatársor).

Real Madrid - FC Barcelona mérkőzéstipp játék

A mérkőzéstipp játékba összesen 62 tipp érkezett be. Nem küldtél be tippet ebbe a játékba.

A verseny nyertese: lencsab
A nyertes tipp: Federico Valverde [Real Madrid], 49'.
A tipp beküldésének időpontja: 2023 febr 27. 11:22.

A nyertest sorsolással választottuk ki. A kisorsolt sorszám: 4.

A tippelés lezárult erre a mérkőzésre. Nyeremények és részvételi feltételek

Tippek megtekintése

Remek alkalom ez Benzemának? 

Bár a katalánok az előjelek szerint nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a védelemre, a madridiak 35 éves csatára szívesen megtörné azt, csütörtöki gólszerzése pedig 2.14-es szorzón fogadható, ami egyáltalán nem rossz. Karriere során 13 alkalommal volt eredményes a Barcelona ellen, mindez 43 meccsen. Azt is érdemes megemlíteni, hogy emellett még 10 gólpasszt is kínált. Legutóbb a januári szuperkupán volt eredményes ellenük, bár találata csak enyhítette a vereség fájdalmát.

Akitől még gólt várhatunk az mondjuk Vinícius, és minderre 3.15-ös szorzón fogadhatunk. Másik oldalon a visszatérő Ansu Fati találatát 4.00-ért kínálják. Katalán drukkereknek kis téttel szerintünk megéri megkockáztatni.

Megnövelt szorzók az El Clásicóra

Láthattuk a szuperkupa döntőn is, hogy nem feltétlenül a gólnélküli találkozókról híres egy egymás elleni mérkőzésük, sőt. Kérdés, hogy a katalánok most ebbe mennyire mennének bele, viszont ha valaki mégis ezt a forgatókönyvet vetíti maga elé, akkor annak ajánlott az Unibet megnövelt oddsait kipróbálnia, amelyek így szólnak:

  • Mindkét csapat gólt szerez és a mérkőzésen legalább 3,5 gól esik:4.00
  • Karim Benzema szerzi az első gólt:4.75

Hol követhető élőben a spanyol kupás klasszikus?

Mondhatnánk, hogy ágyban, párnák közt, de a legtöbbször egy ilyen találkozót az emberek java vagy egy kocsmában, vagy a nappali kényelmében szereti nézni. Viszont elmúlt hétvégén történt olyan egy ismerőssel aki könyvet olvasott, és közben olasz bajnoki ment a háttérben telefonon. Szóval kinek így, kinek úgy.

Alapjáraton a spanyol kupa küzdelmeit Magyarországon a Sport 1 közvetíti, így beleértve a csütörtöki találkozót is, viszont akik többet szeretnének azoknak sokkal inkább javasolt az Unibet streaming és élő fogadás lehetősége. Hogy mit is jelent ez? Röviden annyit, hogy akár mobilodról, táblagépedről, vagy miért ne asztali gépedről/laptopodról úgy követheted az El Clásicót, hogy menet közben fogadhatsz is rá élőben az Unibeten, anélkül, hogy el kellene hagynod a közvetítés felületét.

Ugyancsak élőben követhetitek a mérkőzést a bet365 fogadóirodánál is.

Mindkét bukméker esetén a szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások is érvényben lehetnek, de pl. Magyarországról ha van aktív számlád akkor követni tudod a spanyol kupás összecsapást.

Amennyiben még nincs fogadószámlád egyik irodánál sem, akkor nem kell mást tenned minthogy regisztrálj valamelyiküknél (az alábbi linkekre kattintván), töltsd fel a számlád (a legpraktikusabb, leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás megoldás), a minimális befizetés (1500 Ft bet365 / 3300 Ft Unibeten), és már indíthatod is az El Clásicót.

Ez hosszútávon is előnyös lehet számodra, ugyanis rengeteg sporteseményt közvetítenek, egyebek közt a legfontosabb tenisz Grand Slam tornák küzdelmeit, vagy akár NBA meccseket is nézhetsz náluk.

  bet365   Unibet

Exkluzív ajánlatunk

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibetre és feltöltöd számlád, akkor a kezdő bónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesülsz. További részletek

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 2. 8:8 UTC.

Borítókép: Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock