Nagy előnyre tehet szert a Tatabánya egy esetleges győzelemmel.

A férfi kézilabda EHF Európa Liga negyedik fordulós mérkőzését játssza kedd este a Tatabánya KC kézilabdacsapata, amely a portugál bajnokságban még veretlen Sporting együtteséhez látogat. 

A két csapat pontosan egy héttel ezelőtt Tatabányán tudta le a csoportkörös első mérkőzésüket, amely kisebb meglepetésre 31-29-es hazai győzelemmel ért véget. Az első játékrészben még egy picit döcögött a Kék Tigrisek szekere, de szerencsére a második félidőre előkerültek a gyilkos tépőfogak, és viszonylag simán lett meg a roppant fontos két pont.

Tatabányán is a Sporting volt a favorit, de borult a papírforma, Portugáliában szintén a Sporting mellett szól minden, és most is borulhat a papírforma, de aligha fog, hiszen azzal a továbbjutást veszélyeztetné a hazai gárda.

Tippek, vélemények?

Néhány keddi mérkőzés:

november 21., kedd

Sporting - Tatabánya Stream

A kedd esti Sporting - Tatabánya  találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. labdarúgás, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!