A világranglista negyedik játékosa, Elina Svitolina a legjobb pillanatot választotta, hogy talpra álljon az idényének gyenge második fele után. Végigverte az élmezőnyt Szingapúrban és világbajnok lett.

Az ukrán lány bizonyította, hogy igazi harcos lélek lakózik benne. Első meccse kivételével, végig döntő szettes összecsapásokat nyert és megszerezte eddigi pályafutásának legértékesebb tornagyőzelmét. Stílusosan borította a papírformát, ami szerint nem sok esélyt láttak sikerére. Az idei versennyel Szingapúr elköszön rendezői státusától.

A Billie Jean Kingről elnevezett kupa megnyerése után, Elina azt nyilatkozta a felszabadult örömében, hogy immár nem kell semmit sem bizonyítania senkinek. Ezen a kijelentésén viszont el lehet gondolkodni, mivel Grand Slam-tornát még nem nyert. Érdekes tény, hogy e téren Svitolina példát vehet Caroline Wozniackitól, aki a tavalyi szingapúri győzelme után, megnyerte pályafutása első Grand Slam-tornáját az idén Ausztráliában. Ha valaki arra gondol, hogy ismétlődik a történet Elina esetében, akkor már most fogadhat az ukrán győzelmére a 2019-s Ausztrál Openen, amire 17.00-s a szorzó.

Mindenesetre, az idény még folytatódik. Az e heti két állomás Mumbai és Zhuhai. A teniszrajongóknak és fogadni kívánóknak még adódnak kihasználható lehetőséget az idén. Néhány példa:

október 30., kedd

október 31., szerda

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.29. (09:34).