Ez egy olyan párharc, amit bármikor szívesen néz meg az ember.

Közel 200 egymás elleni meccs után joggal gondolhattuk, hogy nem létezhet olyan sorozat, amelyben ne mérkőzött volna meg egymással a Szeged és Veszprém kézilabdacsapata. Tévedés, ugyanis itt van a Bajnokok Ligája, ahol bármilyen hihetetlen, de mindig elkerülték egymást a csapatok. Naná, hogy most ennek is vége, mivel a Bajnokok Ligája 1982 óta íródó történelmében szerdán jön a Szeged - Veszprém csata! A tét nem kicsi, hiszen a két felvonásból álló ütközet győztese a legjobb nyolc közé kerül a legrangosabb európai sorozatban. 

A keddi program:

március 22., szerda

Pick Szeged - Telekom Veszprém Stream

A szerda esti Pick Szeged - Telekom Veszprém találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Veszprém, 2022. október 22. Dean Bombac, a szegedi csapat játékosa (k), valamint a veszprémi Ligetvári Patrik (b) és Rasmus Lauge (j), a férfi kézilabda NB I-ben játszott Telekom Veszprém - Pick Szeged mérkőzésen a Veszprém Arénában 2022. október 22-én.