Fucsovics örülhet szombati ellenfelének, ugyanis egyáltalán nem nagy durranás ez a Tabilo gyerek.

Ha az időjárás is engedi, szombat kora délután a chilei Alejandro Tabilo ellen küzdhet meg a döntőrét Fucsovics Márton a bukaresti salakpályás tenisztornán.

A magyar játékos a torna folyamán a monacói Valentin Vacherot, a holland Tallon Griekspoor, majd végül a francia Corentin Moutet ellen is viszonylag simán győzött, így teljesen megérdemelten harcolhat meg a fináléért.

A chilei játékos sikereit sem a szél hordta össze, bár a legutóbbi Joao Fonseca elleni meccsen erősen rezgett a léc. Az első játszma elvesztése után a második szett bukásának veszélye is fennállt, de végül rövidítésben bukott a világranglistán 276. helyen álló Fonseca. A döntő játszmában bréktáncra perdültek a csatázók, amiből Tabilo 6-4-es győzelemmel jött ki jobban.

április 20., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   1.86
Fucsovics nyer -1.5 szett hendikeppel  3.00
Tabilo nyer +1.5 szett hendikeppel  1.38

Tippmixpro:

Tabilo nyer legalább egy játszmát  1.39
Játékok száma 27.5 alatt   1.43
3 szett lesz a mérkőzésen  2.15

Tabilo - Fucsovics Stream

A szombat délutáni Tabilo - Fucsovics találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Tabilo - Fucsovics élő közvetítés!

Borítókép: Fucsovics Márton (Fotó: Victor Velter/Shutterstock.com)