Május 1-4. között Rhineland-Palatinate tartományban nézők nélküli tenisztornát rendeznek, amelynek legnagyobb sztárja, az a Dustin Brown lesz, aki 2015-ben Rafael Nadalt győzte le a Wimbledonon.

A rajtvonalhoz 32 játékos fog állni és ez az első olyan verseny a szünet óta, amely profi játékosokat is tartalmaz. A torna elővigyázatos körülmények között kerül megszervezésre, nem lesznek nézők a helyszínen, a mérkőzések nyerteseit pedig "rövidített" eredményformátummal döntik el. A játszmákban négy gémet kell nyerni, a meccsgyőzelemhez pedig két szett megnyerése szükséges.

A mezőny legismertebb játékosa a 35 éves Dustin Brown, aki az ATP-világranglista 64. helyét is elérte 2016-ban, jelen pillanatban viszont a 239. helyre esett. Bár egyéniben nem nyert ATP-tornát, párosban kétszer is bajnok volt, 2010-ben Metzben, 2012-ben pedig Casablancában. Mégis talán legismertebb teljesítménye Rafael Nadal legyőzése volt a 2015-s londoni Grand Slam-tornán. A karizmatikus szerva-röpte játékos amúgy 2-0-ra vezeti a spanyolt az egymás elleni meccseken, hiszen 2014-ben Halléban győzte őt le először.

Challenger-tornákon a német sokkal eredményesebb, mivel nyolc tornagyőzelmet tudhat magáénak. Megemlítendő, hogy eddigi pályafutása során ötször győzött le top 10-es játékost. Mindenképpen érdekes tény, hogy 2004 és 2007 között egy szállító-lakókocsival utazott tornáról-tornára.

Kiemelt mérkőzések

Fogadj most!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.05.04. (06:45).