Persze ehhez az kellene, hogy katalán legyen, de Olaszországban született.

Mindig extra hírértékkel bír, amikor a Real Madrid és Barcelona között játékosmozgás történik. Ez még akkor is igaz, ha közbeékelődik egy klub, jelen esetben a Bayern München. Thiago Alcantara a Barcelonában vált profivá, nyert bajnokságot és Bajnokok Ligáját is, aztán a több játéklehetőség reményében Németországba igazolt.

Nem mehetsz Madridba! - Guardiola. Fotó: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Idén májusban nyilatkozatai alapján úgy tűnt, a bajoroknál már nem érez elegendő motivációt, így tovább állna. Néhány hete aztán lehetőségként felmerült a Real Madrid, mely élénken érdeklődik a játékos iránt. Egyes spanyol hírforrások szerint már meg is állapodtak, és Thiago izgatottan várja, hogy a válogatott után klubszinten is Julen Lopetegui vezetőedzővel dolgozhasson.

Más források szerint még tárgyalásra sem került sor, ami biztos, hogy fogadhatunk az Unibetnél Thiago következő klubjára. Jelenlegi csapata, a Bayern 1.80-ért játszható, és a Real Madrid is pontosan ennyiért fogadható a hír írásának pillanatában. A kínálat része még a Barcelona és a PSG is, de ezek irreális opcióknak tűnnek, aztán persze ki tudja.

Thiago következő klubja?

Fogadj átigazolásokra az Unibetnél!