A Christie's aukciósház árverésre bocsájtja Novak Djokovicnak azt az aláírt ütőjét, amellyel a szerb játékos Rogert Federert győzte le az idei Cincinnati Masters-torna döntőjében.

Nem akármilyen alkalommal volt használva ez az ütő, hiszen Djokovic vele sikerült megszereznie a Career Golden Masterset Cincinnatiban (minden Masters-torna legalább egyszeri megnyerése). A bejövetelek a volt világelső szerb gyerekek oktatásáért létrehozott alapítványához fognak kerülni. Hogy még vonzóbb legyen az ajánlat, az ütő mellett árverésre kerül Novak által szintén aláírt Seiko Astron GPS Solar World Time számozott kiadású órája is. Állítólag, a két tárgyért 15 és 25 ezer dollár közötti összeget remélnek megkapni.

Novak Djokovic (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Djokovic a hétvégén Chicagóba fog játszani a Laver Kupában az Európa csapatában. Federer, Zverev és más élvonalú európai játékosok oldalán a Világválogatott csapatát próbálják legyőzni. Eközben az ATP-nek metzi, szentpétervári és A WTA-nak guangzhoui, szöuli, tokiói tornái izgalmas végső szakaszaihoz érkeztek, ahol olyan játékosok vannak még a versenytáblákon, mint Kei Nishikori, Stanislas Wawrinka, Dominic Thiem vagy épp Naomi Osaka és Karolina Pliskova. Például, Metzben Gilles Simon (2.40) - Richard Gasquet (1.57) mérkőzést, Szentpéterváron pedig Dominic Thiem (1.54) - Daniil Medvedev (2.48) összecsapást láthatunk.

Fogadj teniszre!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.21. (08:12)

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.