Örömfocira nincs sok esély, inkább egy kis lötyögés van kilátásban.

Már csak két bajnoki mérkőzésen láthatják kedvenceiket a Torino FC és az AC Milan szurkolói a 2023/24-es bajnokságban, ahol szombat este épp egymás ellen csap össze a két csapat.

A torinói találkozón a tétnek hűlt helye van, nincs semmi, ami miatt attól kellene tartani, hogy tövig lerágott körmök miatt keresik magukat rommá a manikűrösök.

A Torino a jelenlegi 10. helyről még ugyan elmozdulhat, de ha így is fog történni, annak semmilyen pozitív vagy negatív kicsengése nem lesz. Még biztosabb a Milan helyzete, itt a játékosok csak azt várják, hogy mikor akasztják nyakukba a második helyért járó ezüstérmeket. 

A 37. forduló szombati mérkőzései:

május 18., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.81
Milan nyer +0.5 hendikeppel  2.50
Torino nyer vagy döntetlen  1.50

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    4.60
Torino nyeri az első félidőt   3.25
Gólok száma 2.5 felett  2.11

Torino - AC Milan Stream

A szombat esti Torino - AC Milan találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Torino - AC Milan  élő közvetítés!

Borítókép: Alessandro Florenzi (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)