Majdnem mindegy, hogy milyen eredménnyel zár a dél-olasz gárda.

Vasárnap délután a Torino vendége lesz a Napoli együttese az olasz bajnokság 27. fordulójában. 

Ugyan nem teljesen, hanem csak részben igaz, hogy a Napoli akár félvállról is vehetné a bikák elleni meccset, hiszen olyan előnnyel vezeti a bajnokságot (18 pont), amit innen már művészet lenne elbaltázni. Viszont a Bajnokok Ligájában való sikerese szereplés és az ezzel járó további mérkőzések miatt, mielőbb pontot kellene tenni a scudettó bebiztosítására. Van még hátra 12 forduló, amelyek közül összesen hat győzelemre van szüksége a nápolyiaknak ahhoz, hogy révbe érjenek, így nem valószínű, hogy a cél elérése előtt nagyon kiengednék a gyeplőt.

Itt hívnánk fel a figyelmet, hogy nem sokkal a torinói meccs után következik a Lazio - AS Roma városi rangadó, majd a nap zárásaként a Derby d'Italia, azaz az Inter-Juventus párharca.

A forduló vasárnapi programja:

március 19., vasárnap

Torino - Napoli Stream

A vasárnap délutáni Torino - Napoli találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 18. 4:39 UTC.

Borítókép: Fotó: Piotr Piatrouski/Shutterstock