Március 17-22 között a snooker világranglista legjobb nyolc helyezettje a Wales-i Llandudnóban találkozik, ahol harc száll az 150 ezer fontos főnyereményért.

A tornát elhalasztották!

Nem fog hiányozni Judd Trump, Neil Robertson, de Mark Selby sem, viszont a tavalyi győztest, Ronnie O'Sullivant, ne keressétek a listán, ugyanis neki nem sikerült kvalifikálni erre az eseményre.

A tornát egyenes kieséses rendszerben bonyolítják le. A mérkőzéseket minimum két felvonásban (session) rendezik, míg a döntő három felvonásból áll, s két napig tart.
A negyeddöntők 17, az elődöntők 19, míg a döntő 27 frame-es (játszmás). Egy játszma/frame a kezdő lökéstől a fekete golyó eltevéséig tart.

A végső győzelemre a legnagyobb esélyt Judd Trump kapja a fogadóirodáktól, győzelmére 2.75-ös szorzón fogadhatunk, míg a másik végleten Yan Bingtao áll, 23.00-ás szorzóval.

Oddsok a végső győztesre

Negyeddöntők párosításai

március 17., kedd

június 21., vasárnap

Kövesd ÉLŐ-ben

A Tour Championship mérkőzéseit élőben követheted az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükséged, ami azt jelenti, hogy a számlaegyenlegeden van pénz, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy fogadásod. 

Unibet TV Indítása!