Verejtékes csaták folynak a BL-helyekért, amiből a Lazio sem marad ki.

Még mindig nem dőlhetnek hátra Maurizio Sarri vezette Lazio játékosai, akik vasárnap este nagyon fontos mérkőzést játszanak az Udinese otthonában.

A római egylet ugyan a BL-indulást jelentő negyedik helyen áll, de mivel péntek este a Milan hozta a Sampdoria elleni kötelezőt, a kék-fehérek előnye egyetlen pontra olvadt. Nincs ezzel semmi gond, hiszen egy udinei sikerrel újra négyre nőhet az előny, viszont az is benne van, hogy a gödörben lévő csapat továbbra sem tud talpra állni.

Az Udinese gárdája nincs nyomás alatt, kiesni már nem tud, ahogy nagyot előre lépni sem, úgyhogy egy igazán felszabadult, gátlástalan focival töltheti a sasok elleni kilencven percet. 

A 36. forduló vasárnapi programja:

május 21., vasárnap

Udinese - Lazio Stream

A vasárnap esti Udinese - Lazio találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!