Olyan pofont kapott a Frankfurt a német Bundesliga első fordulójában, hogy hiába telt el azóta öt nap, még most is a hatása alatt lehet.

A bajnoki szezonkezdetek előtt egy kis nemzetközi csemegére készülhetünk, ugyanis szerda este 21 óra kezdettel kerül megrendezésre a Real Madrid - Eintracht Frankfurt UEFA Szuperkupa-döntő.

A királyi gárda formájáról csak néhány felkészülési meccs adhat némi támpontot, amiből természetesen messzemenő következtetést nem érdemes levonni. Az viszont elegendő lehet, ha megnézzük, hogy mennyiben változott a Bajnokok Ligáját megnyert klub kerete, azaz mennyire maradt egyben a győztes csapat és az azt átölelő szakmai stáb. 

A Madriddal ellentétben a Frankfurt már túl van az első bajnoki meccsén is, amely elég emlékezetesre sikeredett, de nem a jó, hanem a rossz értelemben. Történt, hogy a múlt pénteki szezonnyitón a Bayern München 6-1-re páholta el Frankfurtban a Frankfurtot. Az, hogy a mészárlás nem lett durvább csak a vendégeknek köszönhető, de azért így is jókora seb tátong a sasok lelkivilágán.   

Tippek, vélemények?

augusztus 10., szerda

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-08-08, 08:30

Fogadj itt a mérkőzésre!