Karbantartás és kisebb fennakadások miatt ideiglenesen elérhetetlenné vált a magyar játékosok egyik kedvenc fogadóirodája, az Unibet, most viszont zavartalanul működik.

Kedd reggel a sportfogadókat kellemetlenül érte, hogy az Unibet felületére belépve ez a képes üzenet várta őket:

Unibet karbantartás

Mi is weboldalt működtettünk, tudjuk, hogy bár kellemetlenül érinti az embereket, de ezek kihagyhatatlan pillanatok. Ezt el kell fogadni.

Sajnos úgy alakult, hogy a karbantartás egy időbe esett az SZTFH Unibetre kiszabott blokkolásával is, emiatt pedig egy picit több időt kellett várniuk a játékosoknak míg újra 100%-an működőképes lett a portál.

Szerdán, az Unibet üzenetben jelezte nekünk, meg a játékosoknak is, hogy a weboldal zavartalanul elérhető, és azt is megtudtuk, hogy a hétvégét mindenki egy 25%-os befizetési bónusszal várhatja, ami akár 10 000 Ft is lehet. Soha rosszabbat.

Ha te rendelkezel Unibetes számlával, akkor javasoljuk, hogy lépj be rá, mert rád is vár hasonló, viszont ha még soha nem játszottál náluk, akkor van egy még remekebb ajánlatunk számodra: 20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás amennyiben általunk regisztrálsz és befizetsz.

Unibet Regisztráció