A brazil bajnokságban izgalmas Botafogo - Palmeiras rangadóra kerül sor.

Bár csak négy pont lemaradása van az otthoniaknak a hatodik forduló előtt, jelen pillanatban csak a hetedikek a tabellán. Egy győzelem esetén a Botafogo már Copa Libertadoresba feljutó helyet szerezhet magának. Ez viszont nem ígérkezik könnyű feladatnak, mivel nem elhanyagolható részletkép, hogy a Botafogo már 2016 óta nem nyert a Palmeiras ellen.

Bár Európában nagyjából a bajnokságok már ismerik nyerteseiket, még láthatunk érdekes összecsapásokat, mint például a Német Kupa-döntő vagy a prágai rangadó a Slavia és Sparta között.
A teniszezők egy része már a Roland Garrosra készül, de még vannak akik hivatalos meccsekkel keresik legjobb formájukat. Genf és Strasbourg következik az ATP, illetve WTA-naptárban. A jégkorong-világbajnokságról se feledkezzünk meg, hiszen egyik legrangosabb és nagy érdeklődésnek örvendő sportesemény.

Kiemelt események:

május 21., kedd

május 22., szerda

május 24., péntek

május 26., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.05.20. (12:59).