A Real Madrid már nem engedhet meg magának téves lépéseket a bajnokságban, hiszen egyre csökkenek a bajnoki címet illető álmaik, így a legtöbbet próbálják majd kihozni a Real Betis elleni kiszállásból.

A fővárosiak az ötödik, a Betis pedig a hatodik helyről várja a mérkőzést, amely külön izgalmat biztosít az összecsapásnak. Egy győzelem esetén, a Real a jelenleg harmadik helyezett Sevillának pontszámait egyenlítheti, amennyiben az nem szerez pontot ebben a fordulóban.

január 13., vasárnap

A bajnokság éllovasa, a Barcelona az első helyét erősítheti a hétvégén, mivel a 13. helyen álló Eibar csapata nem tűnik valami veszélyesnek, főleg a katalánok hazai pályáján nem.

Nemrég elkezdődött a tenisz-idény is. A játékosok az Ausztrál Openre felvezető tornákon készítik fel játékukat ez idő alatt az év első Grand Slam-tornájára. Ezen a héten Sydneyből és Aucklandból követhetőek az események. Az ausztrál tornán a WTA-világelső, Simona Halep is pályára lép, aki az egyetlen játékos az élvonalból, aki nem lépett pályára a szezon első hetében.

Ugyancsak ezen a héten veszi kezdetét a Németországban és Dániában zajló férfi-kézilabda világbajnokság is, ami roppant izgalmas összecsapásokat ígér, és a Championship League Snooker Coventryben, ahol Selby, Bingham, Carter, Dott kápráztatják el a rajongókat.

Kiemelt események:

január 08., kedd

január 09., szerda

január 10., csütörtök

január 13., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.08. (07:54).