Az amerikai kontinens minden része mozgósított a Copa América és a Gold Cup alkalmával, a szavannák népei pedig az Afrikai Nemzetek Kupájára fújta a gyülekezőt. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Brazília, Argentína a tavaly elbaltázott vb után mindenképp bizonyítani akarnak. Mohamed Salah nemrég Bajnokok Ligája-győztes lett a Liverpool csapatával, ezért jó kedvel érkezik az afrikai válogatottak focitornájára. Vele a keretben, Egyiptom ismét esélyes a tornagyőzelemre. Azt tudni kell, hogy a fáraók országa 23 alkalommal jutott eddig a döntőben és hét alkalommal nyerte is azt.
A teniszrajongók az idény klasszikus részét élvezhetik, hiszen a Wimbledonra felvezető füves tornák zajlanak a héten. Míg a férfiak Halléban és Londonban küzdenek ATP500-as tornákon, addig a nők Birmingham és Mallorca gyepjein játszanak.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.19. (07:35).