Az amszterdamiaknak két pont lemaradásuk van a holland bajnokság élén álló PSV csapatától, és mindent meg fognak tenni az utrechti kiszállásukon, hogy módosítsák a helyzetképet. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Amennyiben nyernének az Utrecht ellen és a PSV kikapna az AZ Alkmaar csapatától, helycsere történne a ranglista élén. Annyi biztos, hogy a második hely egyelőre biztosított, mivel a harmadik helyezett Feyenoord nyolc ponttávolságnyira áll jelenleg.

december 23., vasárnap

Európa-szerte még az év végének közeledtével sem szünetel a foci. Angliában a Manchester City, Arsenal és a Chelsea is az EFL Kupában szerepelnek. Az Arsenal - Tottenham igazi decemberi csemegének ígérkezik. A Serie A-ban az AS Roma nem igazán lehet megelégedve jelenlegi hatodik helyével, de a Juventus elleni, szombati rangadón nehéz lesz pontot szerezni. Teljes gőzzel kell küzdjön a fővárosi csapat, mivel még az említett hatodik helyük is veszélyeztetett lesz a 17. forduló alkalmával. A spanyol bajnokságban, az éllovas Barcelona, a Celta Vigo elleni mérkőzés megnyerésével szeretné erősíteni a vezetői helyezését, mivel a Sevilla és az Athletico Madrid csapatai lesben állnak.

Ne feledkezzünk meg az NBA, NHL összecsapásokról és a már javában zajló PDC Darts-világbajnokságról sem.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.12.17. (08:43).