Véget ért a világbajnokság, de nemzetközi összecsapások folytatódnak. A fociklubok veszik át a szerepet barátságos mérkőzéseken. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

A csapatok minél jobban fel szeretnének készülni a bajnokságok kezdetére, hogy a rajt időpontja a legjobb játékformába érje őket. Ennek érdekében, minél erősebb ellenfeleket keresnek, sőt Európa nagy nevei, mint a FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Manchester City, Manchester Utd, Arsenal, FC Bayern, Juventus, PSG az International Champions Cup nyári barátságos bajnokságra is beneveztek. Vajon már most bemutatkozik Cristiano Ronaldo a Juventus színeiben?

Cristiano Ronaldo. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

Nem csak a focié lesz ez a hét, a tollaslabda, a strandlabda és az asztali tenisz is jelen lesz a közvetítési programban.

Kiemelt események:

  • International Champions Cup: Manchester City - Borussia Dortmund - barátságos focimeccs (Július 21.)
  • Nyári barátságos focimeccs: PSV - Galatasaray (Július 18.)
  • Nyári barátságos focimeccs: Liverpool - Blackburn Rovers (Július 19.)
  • Belga Szuperkupa: Standard Liege - Club Brugge - foci rangadó (Július 22.)
  • Singapore Open - Super 500: tollaslabda bajnokság (Július 17. - 22.)
  • ITTF World Tour Platinum - Korean Open: asztali teniszbajnokság (Július 17. - 21.)
  • CEV European Championships: strandlabda bajnokság (Július 20. - 22.)

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

  Fogadj és nézd élőben!