A Saint-Etienne a Ligue 1 éllovasával kell szembenéznie a bajnokság 23 fordulójában, amely akár sorsdöntőnek is bizonyulhat a jelenleg hatodik helyen álló csapatnak. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

Amennyiben sikerül a hazai pályán nyernie, a Saint-Etienne akár a negyedik helyre is feltornászhatja magát, de egy vereség esetén meglehet, hogy a ranglistának dereka tájáról fogja várni a következő mérkőzést. Azt is jó tudni, hogy 25%-os élő nyereménynövelő vár ezen a mérkőzésen.

február 17., vasárnap

A teniszrajongók ismét egy rangosabb tornára kapcsolódhatnak az Ausztrál Open után, hiszen a héten az ATP500-as rotterdami torna zajlik. Cilic, Nishikori, Tsitsipas csak néhány olyan nagy név, amely jelen lesznek a tornán. Emellett a new yorki ATP250-es torna Isner-el, és Tiafoe-val a mezőnyben, és a dohai WTA Premier-torna a Halep-el és Kerber-el a versenytáblán lesz látható.

Az eSport kedvelők készülhetnek a Katowicében zajló IEM Challenger Stage-re, amely CS:GO Major esemény. 5€-os ingyenes fogadással vár az Unibet ez alkalomból. A sznúkersztárok sem pihennek a héten, hiszen a Welsh Open-en Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Judd Trump, Mark Williams és John Higgins is részt vesznek

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.11. (11:25).