A Barcelona és Real Madrid közötti fociünnep ígéretesebb mint valaha. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

A katalán csapat a La Liga első helyéről várja a mérkőzést, míg a madridiak csak a hetedik helyet foglalják el, annak ellenére, hogy csak négy pont lemaradásuk van ellenfeleiktől. Így nem csak a résztvevők büszkesége, hanem a kiélezett ponthajsza is fontos része az összecsapásnak. Ezért a fővárosiak különös győzelmi vággyal érkeznek a Barcelona otthonába, ami még izgalmasabbá teszi a mérkőzést.

október 28., vasárnap

Habár az El Clásico ennek a hétnek a kiemelkedő eseménye a spanyol bajnokságban, ne feledkezzünk meg az Atletico Madrid - Real Sociedad meccsről sem. Simeone csapata az ötödik helyen áll, de egy győzelemmel akár első helyre is felkerülhet, mivel csak két ponttal van lemaradva a Barcelonatól.

Más focibajnokságok is neves rangadókra készülnek. Hollandiában az Ajax a Feyenoord csapatát, a Ligue 1-ben a Marseille a Paris Saint-Germain csapatát, és a Serie A-ban pedig a Napoli a Roma csapatát fogadják. A Copa Libertadores sem marad alul kínálatával, hiszen River Plate - Gremio és Boca Juniors - Palmeiras mérkőzéseket rendeznek.

A kosárlabdarajongók figyelmét az NBA és Euroligás meccsek kötik le ezen a héten, a teniszrajongókét pedig a WTA világbajnokság, a bécsi és bázeli ATP500-s rangú tornák. Mindezt a Darts Európa Bajnokság tetőzi, ahol Michael Van Gerwen sorozatban az ötödik bajnoki címét keresi.

október 24., szerda

október 25., csütörtök

október 27., szombat

október 28., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.23. (11:11).