Messi és csapata nem hibázhat, mivel a Sevilla, az Atletico, vagy akár az Alaves is több pontszámmal fejezheti be a hetet. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

A Barcelona 24 ponttal a bajnokság éllovasa, de a Sevilla, Atletico és az Alaves mind 23 ponttal követik a blaugrana csapatot. Az izgalmat az tetőzi, hogy az Espanyol és a Real Madrid is nyomást gyakorol 21, illetve 20 ponttal. Tehát minden adott, hogy az Atletico Madrid - Barcelona összecsapás újra az elvárások magaslatára emelkedjen.

A francia és az olasz bajnokságokban is lesz követni való. Habár, a Paris Saint-Germain - Toulouse és a Juventus - SPAL mérkőzéseket sem érdektelenek, a legígéretesebbnek a Lazio - Milan rangadó látszik. A római csapat 22 ponttal a negyedik helyen, míg a milánói 21 ponttal az ötödik a Serie A-ban.

A hétvégén a teniszrajongóknak is lesz látnivalójuk, hiszen a Davis Kupa döntője fog lezajlani. A címvédő, de nem túl jó formában lévő Franciaország, az ATP-világbajnokságon résztvevő Marin Cilic és Borna Coric horvát csapatát fogadja. Jövőre már teljesen megváltozik a neves torna formátuma, így ez az utolsó év amelyben a klasszikussá vált lezajlási módszert láthatjuk.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.19. (08:30).