Nem sokan gondolták volna, hogy a Bundesliga 4. fordulója előtt a Leipzig a tabella első helyén fog trónolni. A címvédő bajnok és jelenleg második helyezett Bayern viszont egy győzelemmel véget vethet az éllovas rózsaszínű álmának. Fogadj és kövesd mindezt az Unibet TV-n.

szeptember 14., szombat

A Leipzig 9 ponttal áll a ranglista élén, a szombati ellenfele két pont lemaradással a második. Ugyancsak 7 ponttal a Wolfsburg és a Leverkusen is ott leselkednek a közelben.
Az olasz bajnokságban is bonyolódnak az események, a Juventus az eddig 0 pontot szerző Fiorentina otthonába látogat. A La Ligában a Barcelona csak a nyolcadik helyen áll a 4. forduló előtt 4 ponttal, és nem ígérkezik egyáltalán könnyűnek a Valencia elleni mérkőzésük. Az AS Monaco sem kezdte fényesen a francia bajnokságot és négy forduló után utolsó előtti helyre került a tabellán, ezért az Olympique Marseille elleni összecsapásukon feltétlenül szükségük van a három pontra.

További kiemelt események:

szeptember 11., szerda

szeptember 14., szombat

szeptember 15., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.10. (08:44).