Nagy harc van az NBA Keleti főcsoportjában. Öt csapat küzd a megmaradt három feljutó helyért. A Detroit Pistons, Brooklyn Nets, Orlando Magic, Miami Heat és a Charlotte Hornets igazi kosárlabdaparádét biztosít majd a rajongóknak. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

A tengerentúli érdekes összecsapások mellett, az európai focibajnokságokról sem szabad megfeledkezni. A Serie A-ban a negyedik helyezett AC Milan, azzal a tudattal fogadja a hetedik helyezett Laziót, hogy amennyiben a fővárosiak legyőzik őket, egyenlő pontszámuk lesz a tabellán.

Törökországban vasárnap a Fenerbahce - Galatasaray örök rangadóra kerül sor. A török bajnokság két legsikeresebb csapata ez alkalommal sem akarnak csalódást okozni, annak ellenére, hogy a tabellán távol állnak egymástól. Míg a Galatasaray második helyen áll 6 pont lemaradással az éllovas Basaksehirtől, addig a Fenerbahce a kieső helyek közelébe, a 13. helyre csúszott.

A Ligue 1-ben a bajnokság első két helyezettje csap össze. A hazai csapatnak 20 pont lemaradása van a vendégcsapattól, így a Lille - PSG mérkőzés 3 pontja a Lille csapatát érdekli jobban a második hely biztosításáért. Ne feledd, a meccsre 25%-os nyereménynövelővel fogadhatsz.

Kiemelt események:

április 11., csütörtök

április 13., szombat

április 14., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.04.08. (07:48).