Az ATP és WTA Sunshine Double néven emlegetett versenypáros második tornájához érkezett a floridai napsütötte városban. Fogadj és kövesd az eseményt élőben az Unibet TV-n.

Új lezajlási helyszínt avat idén a nagyméretű verseny. Az idősödő Key Biscayneből, a híres Miami Dolphins NFL-csapat otthonába, a Hard Rock Stadionba költözik. Nagyszerű visszajelzéseik voltak azoknak a játékosoknak, akiknek alkalmuk volt mostanáig edzeni az új pályán. James Blake, a torna igazgatója mindent elkövet, hogy az utolsó nagyméretű keménypályás tornának megadja a módját, mielőtt a salak veszi át a fő szerepet a versenynaptárakban. A sérült játékosokon kívül, úgy a női, mint a férfi tenisz legnagyobb sztárjai mind indulnak a versenyen. A két legnagyobb igazolt hiányzók talán, a múlt héten Indian Wellsben sérülést szenvedett Rafael Nadal és az argentin Juan Martin Del Potro, aki ismét fizikai gondokkal küszködik.

A kosárlabda is fontos szerephez jut a héten, úgy az NBA, mint az Euroliga izgalmas összecsapásokkal várja a rajongókat. Semmiképp nem szabad elkerülje figyelmünket a Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks rangadó, amelyre 25%-os élő nyereménynövelővel lesz lehetőség fogadni.
A focit sem maradhat ki, hiszen kevesebb mint 100 nap választ el az Egyiptomban lezajló Afrikai nemzetek kupájától. 24 selejtező mérkőzés lesz követhető. Ugyancsak e hétnek kiemelkedő sporteseménye az új MLB baseball-idény kezdete.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.03.19. (08:57).