Amíg itthon javában a tél, Melbourneben tombol a nyár, így ideális lezajlási helyet biztosít az idény első Grand Slam tornájának. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

A Happy Slam az idén sem fog csalódást okozni, a legjobb játékosok ismét a tenisztörténelemben próbálják beírni nevüket teljesítményeikkel. A címvédő, Roger Federer és a világelső, Novak Djokovic a hetedik tornagyőzelmüket keresik Ausztráliában. A svájci játékos pályafutása 100. tornagyőzelmét is ünnepelheti egyben egy újabb siker esetén.

A focirajongók sem lesznek mellőzve, hiszen az európai bajnokságok érdekes fordulatokkal folytatódnak. A Real Madrid a harmadik helyezett Sevillát várja otthonában egy izgalmasnak ígérkező rangadóra. Mindkét csapat 33 pontot gyűjtött eddig össze, így kiélezett összecsapásra várhatunk. Ez alkalomból 25%-s élő nyereménynövelő várja a rajongókat.

Az olasz bajnokságban a második helyezett Napoli, a negyedik helyezett Lazióval csap össze. Mindkét csapat számára nagy a tét, mivel a Napoli 9 pont lemaradása van az éllovas Juventustól, a Laziónak pedig 7 pont lemaradása van a harmadik helyen álló Intertől. Különbözők a tétek, de a pontszerzés szükségszerű mindkét csapat számára. Ha már Olaszországról beszélünk, akkor semmiképp ne feledkezzünk meg a Juventus- Milan olasz szuperkupa-rangadóról sem.

Figyelmünket nem szabad elkerülnie a férfi kézilabda-vb, NBA és NHL rangadók, és a Snooker-Masters az Alexandra Palaceból, ahol a legjobb 16 játékos mérheti össze tudását.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.14. (09:51).