Az európai foci bajnokságok és az észak-amerikai kosárlabdabajnokság is már majdnem az izgalmas célvonal előtt állnak. Utolsó erőfeszítéseikkel látványosan akarják a játékosok befejezni az idei szezont. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Az olasz és orosz focibajnokságok két élvonalú rangadót kínálnak ezen a héten. Mindkét bajnokságban a második és harmadik helyezett fog összecsapni, Olaszországban az AS Roma fogadja a Juventust, Oroszországban pedig a moszkvai csata lesz a Spartak és Dynamo között. Ha fociról esett szó, akkor nem szabad az Olasz Kupa döntőjéről sem megfeledkezni, hiszen a Juventus - AC Milan szikrázó mérkőzéseinek újabb felvonására készülhetünk ez alkalommal.

AC Milan és Juventus csapatok címerei (Fotó: charnsitr / Shutterstock.com)

Az NBA-ben már javában zajlanak az elődöntők, és a teniszvilágban is nagyméretű esemény zajlik Madridban. A két címvédő is harcba száll. Rafael Nadal és Simona Halep világelsők is, ezért nagyok lehetnek az elvárások.

Kiemelt események:

  • WTA Madrid: Premier tenisztorna (Május 05. - 12.)
  • ATP Madrid: Masters tenisztorna (Május 06. - 13.)
  • Olasz Kupa-döntő: Juventus - AC Milan focirangadó (Május 09.)
  • Orosz Premier League: Spartak Moszkva - Dynamo Moszkva focirangadó (Május 13.)
  • Serie A: AS Roma - Juventus focirangadó (Május 13.)
  • NBA: A kosárlabdabajnokság elődöntői (Április 29. - Május 14.)

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

  Fogadj és nézd élőben!