2022-es év végi de 2023-as idény eleji győzelemmel ajándékozná meg Alex De Minaur az ausztrál csapatát a brit Cameron Norrie elleni összecsapása alkalmával.

Alex De Minaur (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

A házigazdák játékosa még nem érte el azt az eredményességet és azt a világranglistás helyezést, amivel az európai teniszező büszkélkedhet, viszont az oddsok favoritként jegyzik ezen az összecsapáson. Nem is először indul ezzel a státussal Norrieval szemben, mivel a tavaly Barcelonában is esélyesebbnek mutatták az oddsok és a spanyol salakon igazolta a papírformát három játszmában. Alex (ATP 24.) tavalyi kemény pályás mérlege (27 megnyert, 14 elveszített meccs) alig volt valamivel gyengébb a Cameron (ATP 14.) mérlegénél (31/16) és ezen a típusú borításon mindketten egy-egy tornagyőzelmet szereztek 2022-ben. De Minaur Atlantában, Norrie pedig Delray Beachben győzött.

A 2021-es Indian Wells-i bajnok Cameron az utóbbi hónapokban viszont messze volt csúcsformájától és a US Open-nyolcaddöntőjét követően, egy hivatalos tornán sem nyert egy meccsnél többet. Ezzel szemben, Alex az amerikai Grand Slam után elődöntőzött Stockholmban, majd a párizsi Mastersen is sikerült két kört kipipálnia. Az összképet egy kicsit összezavarhatja, hogy Norrie nemrég játszott néhány bemutató jellegű mérkőzést és sikerült vernie Stefanos Tsitsipast, Nick Kyrgiost és Borna Coricot is, de talán ezektől most el lehet tekinteni és a hivatalos teljesítményüket előtérbe helyezni főleg, hogy a hazai környezet nagyon fel tudja dobni De Minaur játékát.

Tipp: Játék hendikeppel: Alex De Minaur - 2.5 @ 1.80

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az odds a bet365 fogadóirodától származik és a következő időpontban volt érvényes: 2022.12.28., 10:47.