Utálja a nyarat, mert akkor szünetel a Premier League, a kedvenc időszaka pedig a bajnoki idény, amikor kedvenc csapatának, a Manchester Unitednek szurkolhat. Blogot is vezet a fociról, sportfogad is, Ann Mari Olsen legyél a feleségem!

Nincs megelégedve Ed Woodward munkájával, szerinte új igazolásokra lett volna szükség, mert a jelenlegi keret nem elég minőségi, a klub múltjához képest. Úgy gondolja azért nem jönnek létre a nagy transzferek, mert a Manchester United lassan és nem jól tárgyal, ezen a téren kellene változtatni. Marcus Rashford a kedvence, mert amellett hogy egy kiváló támadójátékos, törődik a szurkolókkal, vörösnek született, imádja a klubot. Emellett nagyon kedveli Bruno Fernandes játékát, akit talán túl későn igazoltak le. Ha előbb szerzik meg, az előző szezon jobban is sikerülhetett volna Ann Mari szerint.

Fogadj a Manchester United mérkőzéseire a bet365-nél!

A következő dolgok lennének szükségesek Ann Mari szerint: egy új igazgató, aki Ed Woodward és a vezetőedzőhöz közel dolgozik, jól kijön velük. Fel kellene újítani az Old Traffordot, mert amikor esik az eső, akkor szinte minden szurkoló elázik. Változtatni kellene a tréningeken és az orvosi csapaton, mert a sérülések megnehezítik a csapat dolgát, és sok esetben el is húzódnak. Nagyon fontos lenne még az is, hogy több játékosmegfigyelője legyen a Manchester Unitednek, akik megtalálják az igazi fiatal tehetségeket. Szóval a hölgy tényleg ért a labdarúgáshoz, amire rendszeresen fogad is, de itt az idő, hogy nézzünk róla néhány fotót!