A tizenhárom meccs óta veretlen Caroline Garcia első egyéni rangos elődöntőjébe jutott ahol azzal az Ons Jabeur-l mérkőzik meg, akit még sosem győzött le.

Caroline Garcia (Fotó: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com)

Nagyon összeállt a francia teniszezőnek játéka az utóbbi időben és idén már minden típusú borításon nyert tornát. Cincinnatiban szerzett bajnoki címe volt egyben a legértékesebb sikere, az ohiói menetelésével együtt már tizenhárom egymás utáni meccsgyőzelemnél tart. Caroline (WTA 17.) a New York-i Grand Slamen szettvesztesség nélkül érte el az utolsó előtti szakaszt, legnevesebb legyőzöttei a 2019-es bajnok Bianca Andreescu (a harmadik fordulóban) és a hazaiak reménye, Cori Gauff (a negyeddöntőbren) voltak. A döntőbe jutásért egy olyan ellenfelet kellene verjen, akitől ez eddigi összecsapásaikon kikapott. Garcia a 2019-es US Openen és a 2020-as Australian Openen veszített Ons Jabeur-l szemben és játszmát csak Melbourneben szerzett.

A tunéziai játékos (WTA 5.) igazolta a papírformát a negyeddöntőben Ajla Tomljanovic ellen és az első US Open-elődöntőjét játszhatja. Az idei Wimbledon-döntőjének köszönhetően, tapasztalatfölénye van egy ilyen fontos pillanatban, de Garcia jelenlegi játékformájával szemben ez kevésnek bizonyulhat. Amúgy, még ha a páros versenyszámban is, de Caroline kétszeres Roland Garros-győztes, ezért tudja nagyjából, hogy mi vár rá. A kemény borításon a francia játékos volt sikeresebb az évek során, mivel négy WTA-bajnoki címet is begyűjtött, Ons viszont még egyet sem.

Ne feledd, hogy a US Open-fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságán.

szeptember 09., péntek

Tipp Játék hendikeppel Garcia, Caroline -2.5 @ 1.90

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.08., 06:45.