Sikeresen kezdte Serena Williams a pályafutásbefejezőnek nevezett tornáját és bár két játszmában jutott tovább, Anett Kontaveit valószínűleg nem lesz megijedve tőle. 

Serena Williams (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)

A huszonháromszoros Grand Slam-bajnok 6-3, 6-3-ra győzte le Danka Kovinicet, de a meccs statisztikái nem a régi domináns játékát tükrözik. Serena (WTA 605.) második adogatását csak 36%-ban nyerte és a huszonhárom nyerő ütése mellé huszonöt ki nem kényszerített hibát halmozott. A lényeg mégis az, hogy továbbjutott és megmaradhat a Grand Slam-győzelmek rekordegyenlítő álma. A folytatás viszont elméletileg sokkal nehezebbnek ígérkezik még akkor is ha Anett (WTA 2.) nem az a játékos, aki a tavalyi idény második felében volt.

Az észtországi játékos a kemény borításra való visszatérése óta csak Prágában nyert két meccset egymás után, de az idei mérlege a hasonló játékfelületeken nem kétségbeejtő, ugyanis tizennyolc meccset nyert meg és nyolcat veszített el. Az első fordulóban New Yorkban 6-3, 6-0-ra győzte le az elég hosszas sérüléséből felépülő Jaqueline Cristiant. Mivel a román játékos csak most tért vissza, nem lehet Kontaveit igazi játékszínvonaláról képet alkotni, de Serenának nehéz lesz a harmadik fordulót is elérnie.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 01., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Kontaveit, Anett -3.5 @ 1.84

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.31., 06:44.