Hiába van Karen Khachanov oldalán a kemény pályás statisztika, a bukmékerek oddsai Casper Ruudot mutatják esélyesebbnek a döntőbe jutásra.

Karen Khachanov (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Még akkor is ha az orosz játékosnak a remek amerikai Grand Slam-menetelése egy elég szürke idénye után jött, nem kell elfeledni, hogy Masters-tornát és még három ATP bajnoki címet nyert kemény borításon. Az igaz, hogy már 2018-tól nem volt tornagyőztes, de összességében a mutatói ezen a borításon jobbak a norvég ellenfeléénél. Talán az is nyomott a latban az oddsok megállapításakor, hogy Karen (ATP 31.) New York-i menetelése nagyon megterhelő volt. Az első két fordulót négy szettben nyerte, majd jött egy három játszmás győzelem, de úgy a Pablo Carreno Busta elleni nyolcaddöntőjét, mint a Nick Kyrgios elleni negyeddöntőjét is öt szettes csaták után nyerte.

Caspernek (ATP 7.) sem volt könnyű az útvonala, de mindenképp pihentebben kezdheti az elődöntőt. Csak a harmadik fordulóban játszott döntő szettet és a negyeddöntőt pedig a vártnál könnyebben, sima három szettben nyerte Matteo Berrettini ellen. Salakszakértőként van sokszor emlegetve (ami nyilván jogos), de ezen a játékfelület típuson is kezdi érezni a játékot, amit a Miamiban zajlott Mastersen elért döntője, illetve a Toronto-i Masters-elődöntője is bizonyítanak. Az utóbbi hónapok eredményei Ruudot igazolják, de Khachanov semmiképp nem esélytelen főleg ha fizikailag rendben lesz a meccsük kezdetekor.

Ne feledd, hogy a US Open-fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságán.

szeptember 09., péntek

Tipp Játék hendikeppel Ruud, Casper -3.5 @ 1.98

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.08., 06:34.