Matteo Berrettini a 2020-as amerikai Grand Slam-tornán három nullás szettarányban verte Casper Ruudot, és idén ismételni próbál.

Matteo Berrettini (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)

Kettőjük egymás elleni mérlege 3-2-es norvég vezetést mutat, de az említett New York-i mérkőzésük zajlott csak kemény borításon. Mindkét játékos szintet lépett azóta és már Grand Slam-döntősöknek mondhatják magukat, Matteo a tavaly a Wimbledon-finálét, Casper pedig idén Roland Garros-finálét játszott. Érdekes módon, mindkettőjük csak az első fordulót tudták megoldani szettvesztesség nélkül és egy-egy öt játszmás mérkőzést is meg kellett nyerniük, hogy a rangos eseménynek ennek a szakaszába jussanak. Az olasz teniszezőnek (ATP 14.) a nyolcaddöntőben Alejandro Davidovich Fokina ellen, a dánnak (ATP 7.) pedig a harmadik fordulóban Tommy Paul ellen kellett az utolsó felvonásban megszerezni a továbbjutást.

Elméletileg Matteonak jobban kedvez a kemény borítás, hiszen itt már elődöntőzött 2019-ben és negyeddöntőzött a tavaly, viszont a salakszakértő Casper is kezdi egyre jobban megszokni ezt. Ennek bizonyítéka, hogy az idény első kemény pályás időszakában, Miamiban Masters-döntőt játszott. Ruudnak szép az idei fejlődése, viszont Berrettini ezen a játékfelületen még mindig egy magasabb színvonalat jelent.

Ne feledd, hogy a US Open-fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságán.

szeptember 06., kedd

Tipp Játék hendikeppel Berrettini, Matteo -3.5 @ 2.90

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.06., 06:26.