Roppant nehéz kihívásnak néz elébe Carlos Alcaraz miután két egymás utáni döntő szettes győzelemre volt szüksége ahhoz, hogy az első rangos elődöntőjébe jusson.

Carlos Alcaraz (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

Az első három forduló nem jelentett nagy gondot a spanyol tini (ATP 4.) számára, viszont a nyolcaddöntőben Marin Cilic ellen közel négy órát, a negyeddöntőben Jannik Sinner ellen pedig több mint öt órát kellett küzdenie. Ez soknak bizonyulhat még neki is főleg, hogy egy olyan ellenféllel kell szembenéznie, aki csak egy játszmát veszített mostanáig az amerikai Grand Slam-tornán és akit nagyon fog hajtani a közönség. Az Andrey Rublev ellen is papírformát borító Frances Tiafoetól (ATP 26.) csak Rafael Nadal tudott egy játszmát elvenni a negyedik körben és nem úgy látszik, hogy a bravúros menetelésének dicsősége a fejébe szállna.

Frances mindkét eddigi találkozásuk alkalmával verte Alcarazt, először a tavaly a barcelonai salakon(!), utána pedig idén a bemutató jellegű Hurlingham-i torna gyepén. A győzelmeit még kiemelkedőbbé teszi, hogy szettvesztesség nélkül szerezte őket. Nem kell tévedésbe esni, Alcaraz elméletben a jobb játékos, amit az eddigi eredményei tisztán igazolnak, de ebben a helyzetképben kérdéses, hogy tudja-e a spanyol a legjobbját nyújtani a remek lendületben lévő Frances ellen. Mégis, a bukmékerek oddsait látszólag nem befolyásolta Carlos eddigi menetelése és a spanyol srácot kimagasló esélyesnek mutatják.

Ne feledd, hogy a US Open-fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságán.

szeptember 10., szombat

Tipp Szett hendikeppel Tiafoe, Frances +1.5 @ 1.80

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.09., 06:28.