Tavaly a Hertha BSC választotta el a piros nadrágosokat az első osztálytól, idén viszont több szerencsével járhatnak.

Nagyon valószínű, hogy emlékezetes lesz június első napja a stuttgarti és a hamburgi szurkolók számára, mivel csapataik sorsdöntő osztályozó mérkőzésre készülnek a német élvonalbeli tagságért.

A fogadóirodák oddsmesterei valamiért a piros-fehérekre esküsznek, ami leginkább azoknak a fogadóknak jön jól, akik a lendületben lévő hamburgi csapat felé kacsintgatnak.

A két mérkőzésből álló ütközet első része Stuttgartban lesz, majd a visszavágó négy nappal később a hamburgi  Volksparkstadion nevezetű stadionban.

Tippek, vélemények?

június 01., csütörtök

VfB Stuttgart - Hamburger SV Stream

A csütörtök esti VfB Stuttgart - Hamburger SV találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!