Csak semmi cécó, most a nyugibugi a jelszó.

A hétvégén az utolsó fordulót rendezik a portugál bajnokságban is, ahol a pénteki nyitó napot a Vizela - Sporting összecsapás zárja.

A mérkőzésnek az égvilágon semmi tétje nincs, mind a két csapat olyan pozícióban van, ahonnét ha nem mozdul, akkor sem történik semmi. A Sporting ha akarna se tudna mocorogni, ugyanis a pénteki meccs eredményétől függetlenül is már biztosan a negyedik helyen zárja a szezont. A hazai gárda még egy-két helyet tudna javítani a helyzetén, de igazából teljesen elégedett lehet azzal is, hogy simán sikerült elkerülni a kiesőzónát. 

Ez bizony langyosnak ígérkezik. Szerinted is az lesz?

A 34. forduló pénteki programja:

május 26., péntek

Vizela - Sporting Stream

A péntek esti Vizela - Sporting találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Nuno Santos (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)