Hamarosan rajtol az idei év harmadik Grand Slam tornája, a híres londoni Wimbledon. A legismertebb arcok tovább küzdenek a legrangosabb tornagyőzelmek hajszájában.

Az irodák a nagyokban bíznak

A tornagyőzelemre esélyesek mezőnye a londoni torna alkalmából sem változott. A Big3 tagjai (Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer) fölényesnek látszanak ismét a többi játékossal szemben. A címvédő Djokovic (ATP 1.) a szorzók alapján a legnagyobb favorit (2.60), de mostani játékformája azért helyet hagy a kétségeknek. Bár harmadik a világranglistán, Federer (ATP 3.) a második ezen a listán 4.00-es szorzóval. Salakidénye tűrhetőre sikerült, majd tizedjére nyerte Halleban a tornát, így mondható, hogy elég jó formában érkezik. Nadal (ATP. 2.) a Roland Garrost ismét simán nyerve talán a legígéretesebb, de csak harmadik a listán. Röviddel a párizsi bravúrja után még 7.00-es oddson lehetett fogadni londoni sikerére, de ez mostanra már visszaesett 6.50-re. Azt viszont szem előtt kell tartani, hogy a spanyol csak harmadik kiemeltként fog versenybe lépni, így esélyei kissé csökkennek, mivel így megtörténhet, hogy Federert és Djokovicot is le fog kelleni győznie annak érdekében, hogy bajnok legyen.

Van esély a meglepetésre?

A három nagyszerű játékost Stefanos Tsitsipas (ATP 6.) és Alexander Zverev (ATP 5.) követi 18.00-as, illetve 28.00-as nyereményszorzóval. A görög még éretlennek tűnik ezen a borításon, a német pedig nagyon elveszítette az eredményesség fonalát az idén. A Big3 és a többi játékos szorzói közötti nagy különbség tükrözi a jelenlegi helyzetképet, ami szerint elég valószínűtlen, hogy valaki megtörje az első három játékos dominanciáját Londonban. Mégis, van néhány spíler, akitől azért elvárják, hogy jól teljesítsen a Wimbledonon, mint például Marin Cilic (41.00), Milos Raonic (41.00), vagy Kevin Anderson (67.00). A fiatalabb játékosok közül talán Felix Auger-Alliasime egy olyan játékos, akire figyelni kell (34.00), mivel a kanadai srác gyűjti a döntőket, függetlenül a borítástól.

Fogadjunk arra, hogy ki nem nyeri meg a Wimbledont

Arra is lehet fogadni, fogy a Big3 valamelyike nyeri a tornát (1.30) vagy valaki másnak fog ez sikerülni (3.50). Külön lehet Djokovic és Federer meneteléseire is tippelni. 2.60-as nyereményszorzóval fogadhatunk, hogy a szerb nyeri a tornát, vagy 1.48-as nyereményszorzóval, hogy nem sikerül ez neki. Federer tornagyőzelme négyszerezheti téted, viszont 1.25-ös szorzóval fogadhatsz, hogy nem nyeri kilencedjére a rangos versenyt 2019-ben.

A Top5 esélyes:

  1. Novak Djokovic 2.60
  2. Roger Federer 4.00
  3. Rafael Nadal 6.50
  4. Stefanos Tsitsipas 18.00
  5. Alexander Zverev 28.00

Fogadj itt a tornagyőztesre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.27. (10:20).

Tekintsd meg a női esélyesekről szóló cikket is.

Borítókép: Novak Djokovic (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)