Roppant jó formában van Gálfi Dalma, aki az Ilkley-i gyepen szerzett ITF-tornagyőzelmét követően, a londoni Grand Slamen győzelemmel mutatkozott be.

A világranglista 89. helyén álló magyar játékos az első fordulóban Maddison Inglist három játszmában győzte le valamivel több mint két óra alatt. Dalma a pályafutásának első Grand Slam-meccsét nyerte és jelen pillanatban 6-0-ás az idei füves mutatója. Reméljük, hogy a második forduló a hetedik egymás utáni meccsgyőzelmét fogja hozni. Ellenfele Kaja Juvan (WTA 62.) lesz, aki egy hatalmas meglepetést okozott az angol fővárosban a bajnoki cím megszerzésére is esélyesnek vélt, Beatriz Haddad Maia legyőzésével. A szlovén játékos is három szettet küzdött és közel két órát igényelt mérkőzése.

Juvan papírforma borítását még meglepőbbé teszi, hogy a felvezető tornákon, Birminghamben és Bad Homburgban is első meccsein búcsúzott. Két alkalommal indult mostanáig a Wimbledonon, 2019-ben a második, tavaly pedig a harmadik fordulóig jutott. Ami viszont erősíti a magyar továbbjutás reményeit az, hogy az egyetlen egymás elleni összecsapásukat Dalma 6-1, 6-4-re nyerte a 2019-es Billie Jean King Kupában.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán is.

június 29., szerda

Tipp Szett hendikeppel Galfi, Dalma +1.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.29., 06:20.