Tatjana Maria első alkalommal van Grand Slam-torna negyeddöntőjébe, miután mostanáig még a negyedik kört sem ismerte.

Másfél évtízedre pályafutásának első rangos eseményétól, a német játékos harmincnégy évesen sikerült négy fordulót nyernie egymás után. Nem volt sima a menetelése, de a lényeg, hogy továbbjutott. A Maria Sakkari elleni harmadik fordulóját leszámítva, az összes meccse három játszmás volt, a nyolcaddöntőben 5-7, 1-4-ről fordított Jelena Ostapenko ellen úgy, hogy két meccslabdát is hárított. Bár kellemes meglepetés, hogy a remekül nyeső Tatjana (WTA 103.) ilyen jó formában van, megjegyzendő, hogy ezen a borításon már nyert WTA bajnoki címet 2018-ban Mallorcában.

Szintén hatalmas meglepetés a következő ellenfelének, Jule Niemeier (WTA 97.) londoni menetelése is. Az ugyancsak német színeket képviselő, inkább a salakon eredményesebb játékos csupán a második Grand Slam-szereplésén ért el az utolsó nyolc közé, miután az idei Roland Garroson az első fordulóban búcsúzott. Jule szereplése nagyon meggyőző volt, mostanáig csak a harmadik fordulóban Lesia Tsurenko ellen veszített játszmát. A huszonkét éves játékos, aki a második fordulóban Anett Kontaveitet verte, a bukmékereket is meggyőzte, mert oddsaik esélyesebbnek mutatják ellenfelénél, viszont Tatjana tapasztalatfölénye és stílusa neki is kellemetlennek bizonyulhatnak.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán is.

július 05., kedd

Tipp Játék hendikeppel Maria, Tatjana +4.5 @ 1.46

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.05., 06:31.