Két Grand Slam-negyeddöntő után, Ons Jabeurnek először sikerült az elődöntők szakaszát elérnie, ahol Tatjana Maria álommenetelésének vetne véget.

Április kezdetével egy új fejezett nyílt a tunéziai játékos pályafutásában. A madridi salakon 1000-es kategóriájú bajnoki címet nyert, a charlestonin és a rómain pedig döntőzött. A füves idényben sem engedte el a fonalat és a londoni Grand Slam előtt a berlini gyepen nyert és ezzel a győztes menetelésével együtt, a világranglista második játékosa jelenleg tíz egymás utáni megnyert meccsnél tart. A világelső Iga Swiatek kiesésével, az angol fővárosban Ons lett a tornagyőzelemre legesélyesebb játékos és majdnem hibátlanul igazolta is a státuszát. Csak a negyeddöntőben Marie Bouzkovának sikerült tőle szettet elvennie, de Ons két 6-1-re megnyert szettel fordított. Jabeur még nem játszott élvonalú ellenféllel és az elődöntőben sem fog, annak ellenére, hogy a két gyerekes anyuka, Tatjana Maria csodálatosan szerepel a nemes gyepen. A harmincnégy éves német játékos (WTA 103.) többek között legyőzte Maria Sakkarit, Jelena Ostapenkot és a negyeddöntőben a honfitársát Jule Niemeiert is.

Annál meglepőbb Tatjana szereplése, hogy a görög Sakkari elleni győzelmén kívül, minden meccse három szettes volt. Hatalmas teljesítmény részéről így az első rangos elődöntőjébe jutni, de a sikeres folytatásának valószínűsége talán még sosem volt ennyire kicsi ezen a tornán. Bár a három Jabeur elleni mérkőzéséből egyet megnyert, most túlságosan kemény lehet számára a kihívás. Mindhárom eddigi összecsapásuk kemény borításon zajlott. Mégis, ha arra gondolunk, hogy Bouzkovának sikerült szettet elvenni Jabeurtől, akkor ez nem tűnik teljesen lehetetlennek Tatjana részéről sem ha(!) a német játékos nem lesz túl fáradt.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz az összecsapásokra.

július 07., csütörtök

Tipp Játékok száma Felett 17.5 @ 1.50

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.07., 06:34.